Beechwood Studio
About Us

Environment

Back to About Us

About Beechwood Studio's ecofriendly design:

   Beechwood Studio has been carefully positioned in natural woodland to create a relaxed and positive ambience for both workers and clients. The view over the Dumaresq Valley to Mt Duval will surely inspire your best performance! In times past the woodland has suffered the consequences of heavy grazing but with the help of an environmental grant we are restoring it to its native condition. We have planted over 600 trees and shrubs already!
Sunrise from the garden courtyard, Beechwood Studio
   The studio has been constructed to minimise its environmental footprint. Features include:    We monitor our environmental performance and are always researching ways of improving!
Beechwood Studio's garden courtyard